Tuesday, September 14, 2010

Lasteaias

Jass käib nüüd siis lasteaias. Nüüd juba teist päeva. Eile käisime kõik koos lasteaeda teda viimas. Jass võttis kiirelt riidest lahti ja läks rühma. Süüa anti ju. JÄrgi minnes oli ta rõõmus, võibolla veidi väsinud, aga lubas kasvatajale ka homme tulla. No kui homme siis homme. Jõudis hommik ja hoolimata hilisest magamajäämisest ärkas Jass esimese ajamise peale ülesse. MÄletan neid eelmine aasta hommikusi kangutamisi, mis kuidagi vilja ei kandnud. Nüüd on lugu hoopis teine. mõni sekund unelemist ja juba tõustakse püsti ja hakatakse riideid vahetama. Ise on ta küll kergelt unine veel, aga hakkama saab. Kui veel küsida, et tahad veel magada, siis vastus on ei. Tema läheb lasteaeda. Täna viis siis Issi. Eks paistab, mis muljetega täna tagasi tullakse, aga tundub, et ta on väga väga rahul. Eile kiitis, et hommikul sai putru ja lõunaks oli maasikaga kohupiim. Et kes soolase ära sõi sai kohupiima ka. Küsisin siis, et mis soolane oli. Seda ta aga ei mäletanud :) Peaasi, et ära sõid.
Magamisega pole ta praegu harjunud veel ja arvatavasti sellest ka kerge väsimus lasteaiast tulles. Aga eks see magamise harjumus tuleb varsti tagasi ka.
Ja kui Jasperilt küsisin, et kes siis lasteaias olid, siis oli kommentaar. Seal oli kari tüdrukuid ja väike kari poisse.

Aga kõrval olev pilt ei ole niisama. Nimelt neid kenasid lokke ei ole enam. Otsustasime, et igaks juhuks lõikame juuksed lühemaks. Jass oli ka see kord lõikamisega nõus. Aga päris lühikeseks ei lõiganud. Pärast niigi Jass natuke riidles, et ta nii lühikeseks ei tahtnud. Aga õnneks kasvab varsti uuesti.

No comments: