Wednesday, August 04, 2010

Joosep 7 kuud


,



Joosep on kasvanud. Ta on nüüd lausa suur poiss. Enam ei mahu korralikult süllegi. Ja sellest on tegelikult kahju. Kes siis nublu on? Aga samas on lahe vaadata, kuidas Joosep avastab enda ümbrust. Nagu näha, siis ta seisab toe najal, käputab neli viis sammu, roomab turbokiirusel ja topib kõike suhu mis vähegi ette jääb. Joosep on uudishimulik, järjekindel ja põhjalik poiss. Kui midagi uurida, siis kaua. Kui midagi saavutada tahab, siis saavutab. Ja ta on iseseisev. Tema jaoks pole probleemi pool tundi ise ringi uudistada ja tegutseda. Rõõmupall on ta ka. Eriti tore on ju kui venna lähedal on. Temaga koos saab juba peitust mängida.

Süüa Joosep ei taha. VÕi õigemini, ta ei taha porgandit ja muud nö inimese toitu. Selline toit ajab Joosepi öökima. Neelamine on vist veidi keerukas. Jasperiga oli sama ju. Piim on kõige parem ja seda saab ta kogu aeg. Õnneks küll öösiti süüa väga vaja pole. Aga potil käib Joosep kenasti. Annab teada mulle, aga mina vahest ei saa aru. Ma pean veel koostööd harjutama.

Igatahes on Joosep üks ütlemata tore, lõbus, armas ja mõnus mees. Meil on väga hea meel, et ta meie juures on. Palju õnne poja :)



No comments: