Monday, June 07, 2010

Joosep 5 kuud

Märkamatult läheneb juba Joosu poolaasta sünnipäev. Täitsa arusaamatu, kuidas sellest kõigest on juba 5 kuud möödas. Nendest suurtest lumehangesdest, külmast ja pidevast lume rookimisest, et auto ikka käima läheks ning haigla poole sõita saaks. Joosep on meil viimasel ajal väga asjalik. Lisaks keeramisele ka roomamine. NIng loomulikult ta meil räägib. Esimene sõna on Emme :) Väga selgelt tuleb. aga ainult siis kui suur suur häda käes on ja enam kõhuli ei jaksa olla. Nimelt kõhult seljale ta veel keerata ei oska. Aga edasi roomab küll. Eriti kui on lähedal mõni huvitav ja vilgutav venna mänguasi. Lisaks tahab Joosep kangesti istuda. Või veel parem kui saaks püsti seista. Nii kui istuma paned, hakkab end püsti udjama ja kuhugi minema. Ja söögilauas vaatab Joosu suure huviga kuidas emme suu vahet käivad teetass või lusikas. Ühe korra on Joosep ka söönud peaaegu. Nimelt pani issi endale kenasti valmis rabarberikisselli ning kohupiima võttis Joosepi sülle ning valmistus esimest lusikatäit võtma. Aga Joosep oli kiirem, haaras kausi servast kinni ning tõmbas kogu kupatuse endale ja issile sülle ning põrandale.

Nagu ka piltidelt näha on, on Joosepil ka tema elu esimene haigus kimbutamas. Või noh.. Ema arvastes ei ole nohu ju eriline haigus. See lihtsalt tuleb üle elada. Eks see nohu Joosepi veidi virilamaks tee, aga muidu on ta ikka naerurull ja võõraid ka ei karda. Ehituspoes naeratas müüjatädile väga laia lõuaga ;) Muidu on ta ka väga rahumeelne ja kannatlik. Võib päris pikalt jälgida venna tegemisi. No ja venna on üks suur ja vinge tegelane. Nii kui Joosep teda hommikul näeb on ta nagu väike päike. Saaks ta rääkida ka, kilkaks kindlasti Vennaaaa !!! NO ja vennal on üldse igatsugu toredaid asju ja peaaegu saavad nad ka koos mängida. St Jasper annab Joosepile ka mõne oma auto või tuleb mängib Joosep Jasperi kokku pandud raudteel terminaatorit ja katsub kõik relsid hambaga üle.



Ja teate, kus ma sellist nägu veel näinud olen. Oma vanemate kodus riiulil :) Minu enda 6 kuu pilt on minu arust täpselt selline. Onu Kalmer sa pildista see pilt ära ja pane kuhugi ülesse. saab võrrelda

No comments: