Wednesday, April 28, 2010

Loomaaias

Meil on loomaaia aasta pilet. Täna käisime siis viimast korda selle asta kaardiga. Täitsa ilus ilm ja Joosep pidas ka see 4 h vastu. Lõpus läks veidi keeruliseks, kui Jasper arvas, et ta enam jalgrattaga sõita ei jaksa ja käiks parem jala. No ja lõpuks tähendas see seda, et tema oli joosepi kärus ja joosep minu süles ja ratas ristseliti käru kaare peal. Aga see pole oluline. Oluline oli, et Jass sai lõpuks luiki toita. Ta oli seda juba pool aastat oodanud.












Esmalt käisime läbi kõik kitsed, hülged, krokodillid ja muud loomad. Seal oli Jassil pidevalt küsimus, et millal Luikede juurde läheme ja kole kiire iga puuri juurest ära minna. Aga lõpuks tahtis ise enne luiki veel ikka kitsekeste juurest ka läbi käia.

Ja kui luikede juurde jõudsime oli pettumus suur. Nimelt oli söögiaparaat kust sai ühe krooni eest peotäie linnutoitu veel ülesse panemata. Aga õnneks oli teeääres luigeluure. Aia vastas heki taga istus kolm luike. Jass siis käis neid vaatamas. Aga õnneks päris lõpus, leidsime teisel pool pelikanitiigi juures selle söögiaparaadi ka ja jass sai ikka oma mündid sinna sisse panna ja süüa visata luigele.

Aga siin veel meeleolukaid pilte loomaaiast. Kalade akvaarium oli küll silmnähtavalt üle rahvastatud. Ja elevandid kõik kolmekesi ühes puuris. Ja see suur isane üritas ikka neiusid kallistada ja silitada :) No ja vana soku naeratus oli ka ikka nii kelmikas, et endalgi oli kohe tuju parem. Kevad käes.

No comments: