Tuesday, December 22, 2009

Jõulupidu vol 2 ja 3


Eelmise nädala kolmapäeval oli Jasperil järgmine jõulupidu. Kui nii võtta, siis on Jasper meil üldse kõige kõvem jõulupeoloom. Tal on kokku 4 jõulupidu igatsugu töökohtade, ringide ja lasteaiaga ning 2 pidu veel vanavanematega ka.

Aga nüüd siis Issi firma jõulupidu Võlumaa mängutoas. Seal said kõik end printsessiks või rüütliks teha. Jass avastas koheselt lossis asuva aardekirst/kommikasti ning vedas selle suure laua alla ning valvas seda seal natuke. Aga kui jõuluvana tuli oli tema kohe esireas ning suhtles täitsa vabalt. Ja loomulikult oli vaja väga abivalmilt kõigi laste kinke avada ning peapidi jõuluvana kotti ronida.
Aga kui tuli aeg Jasperi luuletust lugeda, siis esmalt tegi meie ümberkehastuv laps jõluvanale demonstratsiooni kuidas Wally prügi kokku korjab, selle oma kõhtu tõstab ning siis suurde virna asetab. Aga uus katse laulda jõuluvanale Rongisõitu luhtus jälle (ei saa mitte mainimata jätta, et praegu, kirjutamise ajal jookseb meie laps jälle ümber ahju ja esitab filigraanselt Rongisõitu). Emme pidi laulma ja teise salmi ajal aga tuli jälle küsimuste voor. Jass aga teatas lõpuks jõuluvanale, et ta ei saa laulda, kuna tal on kõrvad lukus.

Aga järgmise jõulupeoga läks meil veidi kehvasti. Nimelt oli emme käinud lasteaias just sel päeval, kui uksel oli jõulupeo kellaaeg veel 17.00 ning järgmisel päeval muudeti see 16.30ks aga meie ei teadnud. Seega jäime pool tundi hiljaks ja tantsimine ja laulmine jäid ära. Emme tundis end väga pahasti aga õnneks laps sai oma kommid ja sõpradega joosta ning väga ei kurvastanudki. Aga emmel on ikkagi kurb natuke. Lasteaia laule ja tantse ta ju pole näinud.

No comments: