Thursday, October 15, 2009

lasteaed

Täna tahan kiita Jasperi lasteaeda ja kasvataja Pillet. Kasvataja Pille on Jasperil lemmik. Täna aga lubas kasvataja Pille, et toob lasteaeda Jasperile näha oma lapse roboti. Jasper on juba tükk aega rääkinud, et temal on ka robotit vaja. NO ja kui siis lasteaia uksest sisse astuti, siis oligi robot olemas. Jasperi kaasa võetud raamat läks ruttu kapi peale oma aega ootama ning roboti uurimine läks lahti. Aga emale avaldas selline kasvataja käitumine väga suurt muljet. See on tõeliselt vahva ja hingega kasvataja.
Aga tegelikult on nad seal lasteaias kõik väga vahvad. Pisikese lasteia värk. Aga süles saavad kõik lapsed olla ja eranditult kõik kasvatajad loevad lastele raamatuid mitte ainult unejutuks, vaid ka niisama. Jass on viimased 2 nädalat käinud iga päev oma raamatuga lasteaias, ning kasvatajad on igal õhtul saatnud Jasperi koju kommetaariga, et raamat sai vähemalt 2 korda läbi loetud.
Ühesõnaga see on üks ütlemata lapsesõbralik, vahva, hooliv ja armas koht. Kel vähegi kõhklusi, kuhu oma laps panna, siis see on koht, mida kahel käel soovitan.

No comments: