Sunday, August 16, 2009

Haapsalus



Siis kui kõik teised käisid haapsalu salli päevadel oli meil perekondlik rannaskäik Haapsalusse. Mõnusalt soe vesi ning iseg Jass oli nõus vees mulistama. Esialgu küll paadiga, kuid siis ka liumäe peale minema. Talle kuiva maa liumäed meeldivad ja esialgu oli ka selle mäe otsa ronimisel entusjasmi, aga kuna talle absoluutselt ei meeldi, kui vesi näkku läheb, siis liumäe lõpp oli suhteliselt nutune. Nagu ka pildilt näha, sai ta päris üleni vesiseks ;) Aga pärast issi turvamise ja poolelt mäelt vett sulpsatamisega sai päris hästi hakkam. Markolt laenatud rõngaga, sai ka ujumise katse ära tehtud. See meenutas küll pigem sellili ujumist ja kuna rõngal oli taga auk, siis oli selline asi veidi raskendatud ka. Lõpuks käisime veel kambakesi paadiga sõitmas. Issi mängis suurt vaalaskala ning mulistas paadi all ja kõrval.

Õhtul suundusime ronge vaatama. No kuidas sa saad sealt mööda, kui sellilne rongihuviline autos istub ning juba randa sõites rääkis, et tema läheb rongi vaatama.

Kõige viimane kohustuslik osa oli aga Haapsalu linnuse mänguväljak. Hea et onu kaasas oli. Vähemalt julges nii kohalikust kõrgest luimäest alla sõita. NIng isside onude ühisel jõul sai ka karuselli sõitma.

Aga kõige viimane asi oli vist kõge parem. Nimelt suutis ema lõpuks terve suve taga igatsetud kukekommi kätte saada. See on ka ainuke pulgakomm, mida ema on nõus oma lapsele andma ;)

No comments: