Saturday, June 20, 2009

Mattiase sünnipäev

Jass käis jälle sünnipäeval. Eelmine nädal oli Triinu 5 süünna ja täna Mattiasel ka 5 sünna. Mattias sünna peeti Vemb-Tembu maal. Ja hoolimata esialgu vihmasest ilmast me siiski läksime. Saabusime suure vihmaga, aga mida aeg edasi, seda paremaks läks. AInult tuul oli kole. Vaieldamatult parim atraktsioon oli ekskavaator. Sellega sai kahe kangi abil kaevata, see käis ringiratas (edasi ei sõitnud) ja põriseda võis ise sobiva häälega.

Järgmine tore atraktsioon oli karusell. Siin on näha ka sünnipäevapoiss ise. Liisbet on aga tema taga rohelise jopega. Loomulikult tuli sõita ka rongiga.

No ja siis oli vaja ronima minna. Esmalt väiksest liumäest. Sealt alla sõites tegime emme sallist endale kelgu, et tagumikud väga märjaks ei saaks, aga mis sa ikka ühest õhukesest sallist tahad. Jass jäi kujvaks, emme tagumik ikka märgi. Aga see ei heidutanud ning siis läksime suurema turnimispuu otsa. Algul oli küll kõhe ja Jass tuli poole ronimise pealt alla, aga järminge kord oli juba julgem ning Emme pidi (suuresti oma laiskusest, kuna ei viitsinud ise alla ronida) koos Jasperiga torust alla sõitma. Veel natuke julguse kogumist ning me ronisime jälle selle suure torni otsa. Nüüd oleks Jass peaaegu sealt ise alla sõitnud. Ja nii ta siis settis end sinna liumäe otsa ning läks täitsa ise viuhti alla. Ja kuna emme oli ikka veel laisk ja no ei viitsi pugeda sealt 4 korruse kõrguselt ikka ise alla, siis sõitis emme ka. Pärast tegime filmitriki ja jass sõitis poole mäe pealt kaa veel alla, et saaks alt poolt ka pilti teha ikka :) Aga üldiselt oli üritus tore ja Jasperi õnneks oli külm ning vette ka minema ei pidanud :) Muidu on seal täitsa toredad ujumsbasseinid ka. Ja no emme uriseks natuke selle peale, et mille pagana pärast peavad sellises kohas olema mänguautomaadid? Terve talli täis kah veel. See võiks ikka selline õues lustimise koht olla. Õnneks Jass veel sellisest asjast lugu ei pea, ning enamus aega möödus kaevates :)

No comments: