Sunday, December 07, 2008

Selle aasta esimene jõuluvana

Selle aasta esimene jõuluvana saabus täna emme firma jõulupeol. Esmalt oli tore teatrietendus kohvris. Muinasjutuvestja oli tasemel, hoolimata viperustest kohvri ja varastega. Ja emme üllatuseks istus Jass kogu etenduse aja, mis oli kõvasit üle poole tunni ja vaatas hoolega. Kuigi nukud olid vaiksed ja pinginaaber poole etenduse pealt jalga laskis. Ja jõuluvana juurde tahtis Jass ka minna. MIskipärast ta küll arvas, et emme saab kingituse. Eelnevalt leppisime kokku, et laulame jõuluvanale rongi laulu. Jassu esituses käib see umbes nii.
Rong sõitsi tsuh tsuh tsuhh
rongi juht
ratatad ratata ratata ratata

aga seal rongi peal
olid kiisud, kutsud

kiisud sõitsid türile, külla jürile

kutsud marjakülla karjakülla mammukülla


Jõuluvana juures aitasid küll jõuluvana ja emme veidi kaasa ja puudu olevad sõnad lauldi ka ära. Igatahes sai Jass oma raamatu kätte ja oli asjaga rahul :) Jõuluvana kartust ei olnud üldse.

2 comments:

Anonymous said...

Raamat-raamat. Vat kus veab. Meie oleme n korda mõelnud, et peaks sellel aastal jõulupeod ära jätma, sest laps saab juba väga hästi aru, et midagi jagatakse ja teised söövad ja tema ei saa. Ei taha ju hakata talle kommi ka andma ainult sellepärast, et kord aastas jõulupakki antakse.

Liia Tammes said...

aga andke 1 komm. KOdus pange üeljäänu ära. Ega üks komm ka tapa :)