Monday, November 10, 2008

Jasper sai 2 aastat vanaks


Kahe aastase sünnipäeva võttis hommikul jass vastu koos emmega, kuna issi alles tuli tagasi mootorratturite kokkutulekult ja meie auto oli parasjagu remondis. Aga issilie oli jäetud austav ülesanne tuua poest kook. Mootorratta peale suur tort ära ei mahu ja saabus ta väiksega, aga ega see heidutanud. Maias Jass ronis lusikas püsti peos koogi juurde ja ei lasknud seda isegi mitte viisakalt taldrikule panna. Nii ta siis sealt pealt võirooi ära sõi ja siis asus kingituste kallale. Pakke vaja ju ikka harutada ja sellega sai Jass meisterlikult hakkama. Miskipärast jass küll keeldus tunnistamast, et ta vanemaks saab ja ega ta sünnipäeva ka väga tunnistada tahtnud, aga no ta on ju 10 päeva varem sündinud ka.
Jassu suur sünnipäev oli plaanitud nädalapärast laupäevale. Et ikka kõik lapsed saaks ka sellest osa. Aga kaks päeva enne sünnipäeva otsustas Jass haigeks jääda. Ei tea kas kuulas seda osa emme issi lapsekasvatuse loengust eriti hoolega ka tema või milles asi, igatahes tegi ta täpselt nii nagu loengus räägiti.

Sünnipäeva päeaks oli Jass siiski nii palju kosunud, etpikalt külla tulemist planeerinud vanaema, vanaisa ja onud vatu võtta. Kõigepealt harutati paberist lahti suur rongi komplekt ja seda hakkasid kõik mehe kohe ühisel jõul kokku panema, lisades veel varasemate komplektide juppe. Nuputasid, mis nuputasid, aga kõik jupid kasutasid ära ja rongisõit võis alata.




Vahepeal vaadati ka vanaemalt saadud raamatuid ja üks neist läks kohe õhtul lugemisele ka.



Mis te arvate, kellel neist on kõige parem meel rongide üle :)

No comments: